What’s happened last week | vrijdag

Wat ?! heb je maandag, dinsdag, woensdag en donderdag nog niet gelezen ?! Een schande 😉

Vrijdag aka Madrid

Pff, naar mijn mening leek de leuke-vrijdag-ochtend-in-de-vakantie meer op een oooh-ik-moet-vroeg-opstaan-voor-school-vrijdag. De reden ? Om 7u opstaan 😐. Achja, je moet er iets voor over hebben om naar Madrid te gaan. (en ja ik was nog moe 😂)

Dus ja rond half 9 stonden wij in het station van Valencia te wachten op onze trein. En met een snelheid van 300km/u (jaja, 300 km/u !! 😧) kwamen wij ongeveer 2u later aan in het warme 🌞 (zeg maar hete) Madrid. Dus een tip als je naar Madrid gaat : check het weer, en neem genoeg drinken mee + doe je friste kleren aan. Geloof me, anders overleef je de 45°C niet. Dus we waren in Madrid, omdat we er maar 1 dag waren besloten we om een :Hop-On Hop-off bus’ te pakken. Hiermee rijd je voorbij de bekendste bezienswaardigheden en kun je afstappen en opstappen waar je wilt, super handig dus. Maar voordat wij de bus namen, hebben we een bezoekje gebracht aan het museum : La Reina Sofia. Waarom ? Ten eerste wij houden wel van musea en ten tweede er hangen bekende werken van Picasso en Dali. DSC_0244Nadat we in snel tempo het museum hadden bezocht, hebben we vanaf de luie zetel op de bus Madrid bezocht. Maar lang duurde dat niet want na 2 haltes gingen we al een kijkje nemen in het koninklijk park : Parque del Buen Retiro. DSC_0262.JPGEn zo ging het het een paar uur aan het stuk, bus op bus af, bus op bus af,… De volgende plaatsen hebben wij bezocht in Madrid:

aaaaa 
🔺 La Reina Sofia
🔺 Parque del Buen Retrio
🔺 de oude stad : Plaza Mayor
🔺 museo del Prado
🔺 Palacio Real
🔺 Gran Via
🔺 en dan gewoon wat gebouwen vanuit de bus, met extra info (je krijgt oortjes, waardoor je extra uitleg kan krijgen tijdens de busrit. Ook in het Nederlands 😧)
🔺 Jardines de Sabatini en Campo del Moro
🔺 El Real Jardin Botanico
 aaaaa
En dan rond 7uur zaten wij terug op de trein naar Valencia.
Omdat ik voor de trein nog kindertarief betaal, kreeg ik in het teruggaan een kinderpaket 💗😄 en dat betekent : gratis kinderbueno, new yorkers, appelsiensapje, een spelletje en sudoku’s. Super handig dus 😄DSC_0262.JPG
Zijn jullie al in Madrid geweest, zo ja wat heb jij allemaal gedaan.
Laat zeker weten als je misschien nog naar Madrid gaat.
En als je nog vragen hebt, laat gerust weten
XXX Leen.
P.S volg je me al op Instagram? : Voetjesvandegrond.
Advertenties

4 gedachtes over “What’s happened last week | vrijdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s