What’s happened last week |woensdag

Jaja we zitten al aan woensdag 😄
Voor de mensen die maandag en dinsdag hebben gemist, die vind je hier en hier.
Dus ja, ik zit nog altijd in het warme Spanje. XX

Woensdag

Woensdag, was het de beurt aan Oceanografic. Oceanowhatte 🤔😂 ? Oceanografic is het grootste ‘aquarium’ in heel Europa ! 😧😄
WoW hoe cool is da ?! Ik ben gewoon in het grootste aquarium van heel Europa geweest.😍

DSC_0130

en omdat wij zo sportief zijn (NOT😉🙃) zijn wij daar met de fiets naar toe gegaan.
Ik wist wel dat Oceanografic groot was, maar dat je daar ongeveer een hele dag zou rondlopen had ik nooit gedacht, maar de moeite was het wel 😍

Noem een (water)dier op en ze hebben het. Pinguïns ? Jep aanwezig, beluga’s ? Zitten er ook, wat dacht je van zeeleeuwen of krokodillen? Zelfs (zwarte)nemo’s zijn daar, echt al de dieren zitten er. Het is zeker de moeite waard.

DSC_0132

Alligator

DSC_0150

Lepelvogels

DSC_0163

Oceanografic start (zoals overal waarschijnlijk 😉😁) in het hoofdgebouw. Dan begint de discussie al, gaan we eerst naar de dolfijnenshow of toch maar naar een van de 3 restaurants om onze honger te stillen of nee wacht, ik wil eerst dat ‘tunnelaquarium’ doen,… 😏😉 met ander woorden je hebt keuzes zat. Wij kozen om eerst naar de dolfijnenshow te gaan, omdat we iets vroeger waren en dan de beste plaatsen hadden 😄 jeej ! En wow wat was ik blij dat we die show hebben gezien, die dolfijnen waren ten eerste echt super cute en ten tweede, wa die allemaal konden 😧 echt zot !

DSC_0085DSC_0082Na de dolfijnenshow en een volle maag zijn we naar het zogenoemde ‘tunnelaquarium’ gegaan. Je had er letterlijk ogen tekort 😍😧 in het tunnelaquarium zit je precies echt tussen de vissen. In de normale Aquariums zie je de vissen links en rechts van je zwemmen maar in de tunnelaquariums zitten ze langs alle kanten te zwemmen zelfs boven jou ! 😧💗echt de moeite waard.

DSC_0088

ingang van aquariums

DSC_0096
En nadien, achja je kent het wel, je stapt dit gebouw nog eens binnen en dan dit gebouw nog eens en dan zie dat dier en dat ander dier, maar je blijft toch iets langer staan bij dit dier, enz. 😉 tot dat je ontdekt dat het toch al 19u00 is, en ja misschien die vlindertuin moet overslaan en naar huis fietsen 😏😄 Dus ja, eenmaal thuis neem je je dagelijkse douche en begint de zoektocht naar een goed restaurantje. Meestal niet zo’n moeilijke opgave want vaak staan ze je buiten al op te wachten. En tegen dat je dan gegeten hebt is het al snel 23u00. Tijd dus om terug naar huis te gaan en tegen 24u00 ‘onder de wol te kruipen’ 💗 Want donderdag is het toch weeral snel ochtend.

Hebben jullie nu ook zin om Oceanografic te bezoeken ?
of is het toch maar niks voor jou ?
Laat het gerust weten 
XX Leen

Advertenties

6 gedachtes over “What’s happened last week |woensdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s